fbpx

Lindsey Vonn, sportistja që theu tabutë (FOTO)

Lindsey Vonn, sportistja që theu tabutë (FOTO)

Një sportiste dhe një grua në 360 shkallë. Ajo është e para skiatore që zbriti në pistë pasi kishte bërë makiazh. Pas saj nisën ta bënin të gjitha. Në çdo garë vishet ndryshemë shumë në Insporti