Lladrovci paditë Drenorin për shpifje kjo është shuma që ka kërkuar si dëmshprërblim

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka bërë edhe një padi kundër shpifjes dhe fyerjes në Gjykatën Themelore në Prishtinë. Ai ka deponuar padinë e radhës kundër Xhavit Drenorit. “Më datën 08.02.2019, i padituri z.Xhavit Drenori në llogarinë e tij personale në rrjetin social facebook, ka postuar një shkrim ku më fyen e më … Continue reading Lladrovci paditë Drenorin për shpifje kjo është shuma që ka kërkuar si dëmshprërblim