Loci e Rahoveci ndërpresin bashkëpunimin, klubi ndan këtë mirënjohje

Loci e Rahoveci ndërpresin bashkëpunimin, klubi ndan këtë mirënjohje

KB Rahoveci nëpërmes një deklarate kanë bërë të ditur se kanë ndërprerë marrëveshjen me trajnerin e tyre, Bujar Loci.

Klubi ka njfotuar se i ka ndarë një mirënjohje trajnerit, të cilin e falënderojnë për arritjet e deri tanishme me klubin.

Loci ishte trajner i KB Rahovecit për një vit e gjysmë, ndërsa ka arritur që klubin ta dërgojë në dy finale, atë të Kupës dhe të Superligës së Kosovës.

Lexoni më shumë