Lojtarët e Premierligës refuzojnë t’i ulin pagat

Lojtarët e Premierligës refuzojnë t’i ulin pagat

Shoqata e Futbollistëve Profesionistë, që përfaqëson futbollistët në Angli dhe Uells, është e pajtimit që lojtarët e Premierligës të ndihmojnë në kalimin e krizës së koronavirusit, mirëpo shoqata nuk është e sigurt se hapi i duhur në këtë situatë është t’u ulen pagat futbollistëve.

Shoqata e refuzoi propozimin për ulje të pagave për 30 për qind, duke argumentuar se kjo do të bënte që qeveria t’i humbte mbi 200 milionë funte nga taksat që merren nga pagat e lojtarëve, me shume ne Insporti.com