Luan Durmishi thumbon kompanitë muzikore: I marrin artistat në menaxhim e i sakatojnë

Luan Durmishi thumbon kompanitë muzikore: I marrin artistat në menaxhim e i sakatojnë

Ka qenë tejet virale se si kompanitë muzikore po i shtjerrin artistat kosovar.

Së fundmi ka qenë rasti I Rina Balaj ku përpos shkëputjes së kontratës, kompania On Recors ia ka marrë asaj edhe profilin e Instagramit.

Të ftuar në emisionin Revieë, Luan Durmishi dhe Arta Selimi I kanë komentuar këngët e prodhuara gjatë vitit 2019.

Njëra nga këngët ishte edhe asaj e Rinës, ku nuk pat fjalë shumë të mira.

Ndër to muzikanti, Luan Durmishi thumboi kompaninë në të cilën Rina kishte qenë në menaxhim: I marrin në menaxhim e i sakatojnë.

Review klipeve te vitit 2019 – 28.12.2019

Review klipeve te vitit 2019 – 28.12.2019Review kengeve te Melinda Ademit, Rina Balajt, Adelina Ismailit, Ledri Vules, Luana Vjollca dhe Gjiko

Gepostet von Review am Samstag, 28. Dezember 2019