Luani i keqtrajtuar i kopshtit zoologjik të Fierit operohet me sukses

Luani i keqtrajtuar i kopshtit zoologjik të Fierit operohet me sukses

Veterinari Marc Golkel dhe ekipa e tij në Shqipëri kanë performuar një operacion tejet të nevojshëm në sytë e luanit Lenci, që para disa kohësh u shpëtua prej keqtrajtimit që i bëhej në kopshtin zoologjik të Fierit.

Luani është në gjendje të mirë, dhe mjekët arritën të ja shpëtojnë shikimin.

Ata do të vazhdojnë monitorimin e gjendjes së tij, për tu siguruar që ai do ta marr veten shpejt pas operacionit.