Madonna refuzoi bashkëpunimin me David Gueta sepse ai ishte Akrep

Madonna refuzoi bashkëpunimin me David Gueta sepse ai ishte Akrep

Nëse ka një gjë në të cilën Madonna beson, ato janë shenjat e horoskopit.

Ikona u akuzua se kishte refuzuar të punonte me David Guetta pasi zbuloi se ai ishte një Akrep.

Dhe tani tekstshkruesi Sir Tim Rice, 76 – i cili bëri filmin hit Evita – mendon se ishte refuzuar për të njëjtën arsye.

Tim thotë: “Nuk është çudi që Madge nuk ka qenë në kontakt me mua që nga filmi Evita në vitin 1996, sepse edhe unë jam një Akrep i përulur”.

“Madonna është një Luan – e njohur për kokëfortësi, ambicie dhe ndershmëri, duke preferuar t’i bëjë gjërat në mënyrën e tyre, ndonjëherë duke takuar të tjerët me kundërshtim të madh kur kjo preferencë sfidohet.

“Akrepat, nga ana tjetër, karakterizohen nga ndrojtja, vullneti dhe talenti artistik. Misterioze dhe interesante, rrallëherë na pëlqen të marrim skenën qendrore, duke preferuar të merremi me punën tonë prapa skenave. Sa e vërtetë. ”

Tim thotë se Madge, 62, jeton në përputhje me shenjën e saj duke injoruar drejtimin e tij në shesh xhirimi, edhe pse ajo pranoi se ishte “frikësuar plotësisht ” nga ai dhe Andrew Lloyd Webber.

Ai shton: “Akrepat nuk besojnë në astrologji – sinqerisht, ne besojmë se është një ngarkesë e panevojshme. Kjo mund të shpjegojë pse u injorua kërkesa ime paraprake që Madonna të mos këndonte Another Suitcase in Another Hall në film. ”

Muajin e kaluar DJ Guetta, 53 vjeç, tregoi se Madonna kishte qenë e entuziaste të punonte me të pasi ai fitoi një Grammy në 2011 për remiksin e këngës së saj Revolver.

Por gjërat pastaj morën një kthesë për keq gjatë drekës pasi Guetta tregoi se ai ishte një Akrep.

Ai tha: “Papritmas, ajo bën një fytyrë dhe më thotë:‘ Më fal, nuk do të jemi në gjendje të punojmë së bashku. Ishte kënaqësi të të njihja. Mirupafshim ’”!/Insajderi.com

BBC News