Magjia e ngjyrave të vjeshtës është e pakrahasueshme me asnjë stinë tjetër. Dhe nëse albumit tuaj i mungojnë fotot e vjeshtës, Fushë Studa, pjesë e Parkut Kombëta" />

Magjia e vjeshtës në pyjet shqiptare

Magjia e vjeshtës në pyjet shqiptare

Magjia e ngjyrave të vjeshtës është e pakrahasueshme me asnjë stinë tjetër.

Dhe nëse albumit tuaj i mungojnë fotot e vjeshtës, Fushë Studa, pjesë e Parkut Kombëtar të Shebenikut, ju sjell të gjitha ngjyrat teksa vishet me petkun e vjeshtës.

Vetëm 23 km nga Librazhdi, Fushë Studa po kthehet në destinacion të turistëve të cilët duan të shijojnë ajrin e pastër dhe gatimet tradicionale, shkruan Top Channel.