Majlinda e Nora me llogari fake në Instagram – flet Toni Kuka (VIDEO)

Majlinda e Nora me llogari fake në Instagram – flet Toni Kuka (VIDEO)

Selektori i Kosovës në xhudo Driton Kuka para disa ditësh në një emision televiziv foli për shumë aspekte të punës më kampionët e xhudos si Majlinda Kelmendi, Nora e Akil Gjakova, Dristria Krasniqi dhe të tjerët që janë në kampin e tij.

Para një paneli të gazetarëve, Kuka u përgjigj edhe në disa prej pyetjeve që nuk kanë të bëjnë me direkt me taktikat dhe përgatitjet për luftërat në tatami, por jetën e përditshme të xhudistëve më të cilët ai punon.

Një prej pyetjeve kishte të bënte me kontrollin absolut që ai tenton të mbajë ndaj xhudisteve të tij në rrjete sociale dhe përgjigja e tij ishte shumë interesante.

Shikoni përgjigjen e Driton Kukës dhe qëndrimin e tij për sportistët dhe rrjetet sociale.