Make up-i i duhur për fotografinë e dokumentave

Make up-i i duhur për fotografinë e dokumentave

Shpesh herë na kap paniku përsa i përket fotografive. A i keni parasysh fotografitët e pashaportave, ose të kartave të identiteti, patentës? Na ndodh që mos të kemi dëshirë ti nxjerrim nga xhepi sepse aspak nuk na pëlqen vetja në foto.

Sot do t’iu mësojmë se si të bëni make up-in që të dukeni më të freskëta në fotografi, dhe çfarë duhet të vishni. Duke qënë se fotoja juaj do të jetë vetëmë portreti është e rëndësishme vetëm pjesa e sipërme e qafës. Jo domosdoshëmirsht duhet të jetë një veshje e kombinuar.

Për më tepër se si të bëni make up – in e duhur ju sugjerojmë të ndiqni videon e mëposhtme: