Makina më e shtrenjtë në botë u porosit nga Beyonce dhe Jay-Z

Makina më e shtrenjtë në botë u porosit nga Beyonce dhe Jay-Z

Prodhimtaria e Rolls – Royce ka sjellur në treg makinën me emër ‘Boat Tail,  e cila kap vlerën e 28 milionë dollarëve.

Së fundmi kjo makinë aludohet se është porositur nga Beyonce dhe Jay Z, e cila njëherish është edhe vetura më e shtrenjtë në koleksionin e tyre.

Pronari i Rolls-Royce tha se “klientët” janë një çift i njohur në të gjithë botën, si për punën e tyre ashtu edhe për kurimin artistik.

“Bishti i tyre i anijes Rolls-Royce duhet të jetë i lumtur, një makinë festuese për të shijuar me familjen e tyre”, tha ai.

Raportet e industrisë po e emërtojnë këtë çift si Jay Z dhe Beyonce, bazuar në lajmet e ofruara nga Rolls-Royce, përshkrimi përputhet.

Ata të dy janë të apasionuar pas anijeve, e duan shampanjën dhe kanë një adhurim të hapur për gjithçka blu që kur lindi vajza e tyre, Blue Ivy.

“Mendohet se kjo makinë fantastike është porositur nga Beyonce dhe Jay Z, me të gjitha detajet e saj që përputhen me gjërat e tyre të preferuara”, thotë një spiun për The Telegraph. Rolls-Royce nuk do të komentojë mbi raportin”.

E po që çifti mund ta përballojnë çmimin e makinës duke qenë se pasuria e tyre është përafërsisht 500 milionë dhe 1.4 miliardë./Insajderi.com