Malazezët hapin qendër zhvillimore në Kosovë

Malazezët hapin qendër zhvillimore në Kosovë

Sot nga ora 09:30 do të mbahet ceremonia e hapjes solemne të Qendrës Zhvillimore të Malazezëve të Kosovës.

Ceremonia do të mbahet në Lagjen “Arbëria” në Prishtinë, ku do të jenë zyrat e qendrës.

Presidenti Hashim Thaçi, kryeparlamentari Kadri Veseli, kryeministri Ramush Haradinaj dhe kryeministri i Malit të Zi, Dushko Markoviq, do të marrin pjesë në ceremoni.