Marek Hamsik nderohet me një bust (Foto)

Marek Hamsik nderohet me një bust (Foto)

Sllovaku Marek Hamsik që nga viti 2007 është pjesë e skuadrës italiane Napoli dhe po ashtu bart edhe shiritin e kapitenit tek ekipi napolitan. Ai u nderua me një bust, por nuk është i pari, pasi më herë edhe Ronaldo dhe Maradona ishin “nderuar” me buste, por…..    Shikoni fotot dhe lajmin këtu