Mariah Carey flet për periudhën kur flinte vetëm nga dy orë në 6 ditë para se të shtrohej në rehabilitim

Mariah Carey flet për periudhën kur flinte vetëm nga dy orë në 6 ditë para se të shtrohej në rehabilitim

Këngëtarja Mariah Carey tregoi se ajo flinte vetëm dy orë në 6 ditë, një javë para se të duhej të shkonte në një institucion të shëndetit mendor.

Ylli rekord, 50 vjeç, u hap në lidhje me luftën e saj me bipolar disorder, që do të shfaqet gjithashtu në autobiografinë e saj të re, “The meaning of Mariah Carey”.

Mariah tha se ajo kishtë përjetuar “periudha errësire”, disa prej të cilave ajo kurrë nuk ua ka treguar as miqve të saj më të ngushtë.

“Ka shumë gjëra me të cilat po merrem në libër me të cilin nuk jam përballur kurrë, madje as në biseda me disa nga miqtë e mi më të ngushtë,”, tha ajo në intervistë me Jane Pauley në Sunday Morning.

Ajo më pas bëri zbulimin tronditës se në 2001 kur ajo ktheu dorën e saj për të luajtur në filmin me metrazh të gjatë Glitter, kritikat e filmit pothuajse shkatërruan jetën e saj.

Ajo ishte aq keq emocionalisht sa pothuajse nuk arrinte të flinte, prandaj i ishte dashur të shtrohej në një klinikë rehabilituese.

Ajo e kuptoi që duhej të shkonte në rehabilitim kur nuk mund të flinte më shumë se dy orë në periudhën prej gjashtë ditësh.

Bipolar disorder është një gjendje mentale që shkakton ndryshime të mëdha dhe të shpejta të disponimit./Insajderi.com

Burimi: Mirror