Marina Vjollca në pushime në bikini mbi 1000 euro

Marina Vjollca në pushime në bikini mbi 1000 euro

Marina Vjollca para disa kohësh është shfaqur nga Bahamet në një palë bikini të bardhë që i tregonin pëe prekulli trupin.

Por, a e keni ditur se Marina ka shpenzuar për këtë pjesë të veshjes për pushime hiç më pak se 1,145 euro, përcjell Gazeta Express.

Sipas faqes ‘What they wearin’, këto bikine janë të firmës ‘LaPerla’.

Ndërsa edhe syzet që Marina i ka kombinuar janë të firmës AnaKarinKarlson, dhe kanë kushtuar 1,135 euro.