Mark Zuckerberg sfidon valët në Hawai, kësaj here me më pak krem dielli

Mark Zuckerberg sfidon valët në Hawai, kësaj here me më pak krem dielli

Themeluesi i Facebook, vlera neto personale e të cilit u rrit me 46% gjatë pandemisë së koronavirusit, sfidoi valët në Hawai gjatë fundjavës.

Zuckerberg, 36 vjeç, ishte duke hipur në një tavolinë Hydrofoil, e cila ndryshon nga dërrasa e sërfit me telekomandë e Foil me vlerë 12,000 dollarë, të cilën ai u pa gjatë verës, pasi ajo duhej të tërhiqej pas një varke. (Faleminderit një lexuesi dhe surferit të pasionuar, i cili ia tregoi këtë Page Six në një email të detajuar.)

Zuckerberg të paktën ka mësuar nga hera e fundit që u rrëzua në valë – kur kremi i diellit i tij i ndezur e bëri të krahasohej me Joker, sepse kësaj here është kujdesur të lyhet me krem i cili nuk duket gjatë larjes./Insajderi.com

Page Six