Kosova publikon listën...

08.06.2018 21:50

Marku fiton brenda sekondave me dy nokaute ndaj serbit Dragisic (VIDEO)

08.06.2018 22:04
Marku fiton brenda sekondave me dy nokaute ndaj serbit Dragisic (VIDEO)

Mes Florian Markut dhe Dragisic ka filluar me qetësi nga ana e shqiptarit i cili priti me mençuri të lëshonte goditje të fuqishme në ballin e serbit.

Lexo lajmin e plotë në Insporti

Marku fiton brenda sekondave me dy nokaute ndaj serbit Dragisic