fbpx

Marrëveshja e re mes Z-Mobile dhe Kujtesa

Marrëveshja e re mes Z-Mobile dhe Kujtesa

Kompnia Z-Mobile ka njoftuar klientët e saj për vendet e reja se ku mund blejnë produktet e tyre,

Sipas njoftimit të kësaj kompanie, tani të gjitha produktet e Z Mobile mund t’i blihen  në dyqanet zyrtare të platformës Kujtesa!

“Kontakto në LiveChat 👉 http://bit.ly/2F8ipXQ për më shumë informata rreth lokacioneve të dyqaneve në #KUJTESA”, thuhet në njoftimin e kompanisë.