Marvel e kishte konsideruar Mattew McConaughey për rolin e Hulk

Marvel e kishte konsideruar Mattew McConaughey për rolin e Hulk

Mattheë McConaughey ka zbuluar se Marvel Studios e kishte përzgjedhur atë për të luajtur Hulk në një nga filmat e tij.

Ylli i tha se “me të vërtetë e donte” rolin e super heroit të librit komik dhe i tha studios “se do të pranonte rolin nëse edhe ata e pëlqejnë?”.

Por fituesi i Oskarit tha se ai u refuzua nga studioja për të luajtur Bruce Banner, shkencëtarin që mund të shndërrohet në Hulk pasi u ekspozua ndaj rrezatimit gama.

Duke folur në podcastin Happy Sad Confused të MTV-së, ai zbuloi: “Ata thanë:‘ Jo, faleminderit ‘. ”

Marvel ka prodhuar tre përshtatje të ekranit të madh të Hulk, përfshirë në vitin 2003 kur Eric Bana u hodh për të luajtur gjigantin e gjelbër.

Ed Norton gjithashtu e portretizoi atë në 2008 The Hulk Incredible, dhe Mark Ruffalo luajti karakterin në 2012 The Avengers.

Nuk është e qartë se për cilin prej filmave Marvel kishte menduar të hidhte Matthew.

Mund të jetë e mundur që ai të ketë luajtur Hulk në The Avengers pasi kjo ishte një periudhë ku ai u bë më i njohur për rolet e tij dramatike pasi ishte shfaqur më parë në komedi romantike si The Wedding Planner./Insajderi.com