Masa shtesë nëse nuk përmirësohet gjendja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Masa shtesë nëse nuk përmirësohet gjendja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Ministri i shëndetësisë i Maqedonisë së Veriut, Venko Filpçe, sot në një deklaratë për gazetarët ka thënë se për momentin restrikcione shtesë nuk janë të nevojshme.

Ai tha se sot numri i të infektuarve është më i vogël, gjegjësisht nën 1000., raporton Insajderi.

Ai vlerëson se ora policore do të jep rezultat deri në fund të javës, gjegjësisht dy javë pas fillimit të zbatimit.

“Hapa tjerë mund të jenë rritje të orës policore dhe shkurtimit të punës të objekteve hotilerike”, tha Filipçe. /Insajderi.com