Masat anti-COVID: Mbi 500 gjoba brenda ditës

Masat anti-COVID: Mbi 500 gjoba brenda ditës

508 tiketa janë shpërndarë për qytetarët që nuk kanë respektuar masat anti-COVID.

Këto ndëshkime bazë ligjore e kanë ligjin anti-COVID të miratuar në Kuvendin e Kosovë.

Ndryshe, Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, të hënën ka raportuar 267 infeksione me COVID-19.

IKShPK dhe Ministria e Shëndetëisë kanë apeluar tek qytetarët që të respektojnë dispozitat kundër Coronavirusit. /Insajderi.com