Masat anti-COVID: Policia shpërndan 757 gjoba

Masat anti-COVID: Policia shpërndan 757 gjoba

757 gjoba i ka ndarë Policia e Kosovës për shkelësit e masave anti-COVID.

Këto ndëshkime bazë ligjore e kanë ligjin anti-COVID të miratuar në Kuvendin e Kosovës.

Ndërsa janë shqiptuar edhe tiketa për ata që nuk respektuan rregullat e trafikut. 737 sosh.

14 aksidente ndodhën në rrugë gjatë njëzetekatër orëve të fundit me të lënduar, ndërsa 30 të tjera me dëme materiale.

U arrestuan 25 persona, 15 u dërguan në mbajtje dhe 6 në vuajtje të dënimit. /Insajderi.com