Masat anti-COVID: Shqiptohen 731 gjoba

Masat anti-COVID: Shqiptohen 731 gjoba

731 gjoba janë shpërndarë për qytetarët që nuk kanë zbatuar masat anti-COVID.

Këto gjoba në rritje vinë në kohën kur janë rritur infeksionet.

Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, nuk përjashtojnë kufizime të reja shkak i rasteve në rritje.

Ndërsa, qytetarët nëpër rrjete sociale po shprehin indinjatën e tyre për shkak të mos-respektimit të masave anti-COVID gjatë fushatës zgjedhore. /Insajderi.com