MASHT-i shpenzon 12 mijë euro për sigurimin e veturave zyrtare

MASHT-i shpenzon 12 mijë euro për sigurimin e veturave zyrtare

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, ka nënshkruar kontratë 12 mijë euro për sigurimin e veturave zyrtare.

Të paktën kështu është paraparë në kontratën e nënshkruar nga kjo ministri, të publikuar në faqen zyrtare të Prokurimit Publik.

Ministria e cila udhëhiqet nga Shyqiri Bytyqi, i ka dhënë kontratë një vjeçare kompanisë “Insig” për sigurimin e këtyre veturave, të cilës do t’ia paguaj plotë 12 mijë e 516 euro.