MASHTI takohet me drejtorët e arsimit të komunave, diskutohet për vitin e ri shkollor

MASHTI takohet me drejtorët e arsimit të komunave, diskutohet për vitin e ri shkollor

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka filluar takimin me kolegjiumin e drejtorëve komunal të arsimit për të diskutuar rreth fillimit të vitit të ri shkollor.

Po ashtu gjatë takimit pritet të diskutohet edhe për skenarët e fillimit të këtij viti shkollor.

Kështu ka bërë të ditur për Shqip.com, Sazan Ibrahimi, kryetar i Asociacionit të Komunave të Kosovës.

“Sot në ora 10.00 e kemi takimin e kolegjiumit të drejtorëve komunal të arsimit me përfaqësues të MASHTI ku do të diskutohet rreth fillimit të vitit të ri shkollor dhe skenarit për fillim të vitit të ri shkollor”, ka thënë ai.

Për shkak të situatës me pandeminë COVID-19, Qeveria e Kosovës rreth një javë më parë kishte marrë vendim që viti i ri shkollor të shtyhet deri më 26 shtator. Orët e humbura, sipas ministres së MASHTI-t, Arbërie Nagavci, do të kompensohen./Insajderi.com