Matoshi: Në Kosovën B do të vendosen filter të rinjë mbi 70 milionë euro

Matoshi: Në Kosovën B do të vendosen filter të rinjë mbi 70 milionë euro

Fatmir Matoshi, ministër i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, ka thënë sot se do të vendosen filetra të rinjë në Kosovën B.

“Jemi duke bashkëpunuar me Ministinë e Zhvilimit Ekonomik ku është fituar një donacion Mbi 70 milionë euro që të vendosen filtera të rinjë më Kosovën B dhe është marr vendim që pa teknologjinë e fundit mos të japim tendera. Do të mdalojmë përdorimin e thëngjillit do të krijojmë parqe. Do të punojmë në plane afatë gjatë”, ka thënë ministri Matoshi.

Këto deklarata ministri i bëri në Komunën e Obiliqt më kuadër të aksionit “Ta Pastrojmë Kosovën”.

“Ta Pastrojmë Kosovën”, sot është në Obiliq për të pastruar ambientet ku janë te mbushura me mbeturina.

Ky aksion ka filluar më 15 shtator dhe do të mbarojë më 15 dhjetor. /Insajderi.com