Mbaje pastër dhe shëndetshëm mikun tënd më të mirë

Mbaje pastër dhe shëndetshëm mikun tënd më të mirë

Qenët njihen si kafshë besnike dhe si miq shumë të mirë, për shumë kë madje qeni është miku më i mirë.

Një numër i madhe i njerëzve kanë qenë, një pjesë e madhe e tyre i mbajnë në shtëpi ndërsa pjesa tjera në forma të ndryshme jashtë shtëpisë.

Kohët e fundit është shtuar theks i veçanta në kujdesin për kafshët e po ashtu edhe për qenët.

Ushqimi i mirë, stërvitje, medikamente dhe kontrolle mjekësorë dhe pastërti në nivelin e duhur.

Për ta rritur një qenë mirë dhe shëndetshëm duhet vëmendje e madhe për secilin detaj të lartpërmendur, e sigurisht duhet kaluar edhe kohe e madhe me të.

Rol të madhe në kujdesin e kafshëve e sidomos qenve luan pastërtia, shumë lloje të qenve mbase e kanë bezdi ujin, por është detyre e jona që të mundohemi ti mbajmë sa më pastër.

Kur jemi të pastërtia rol të madh luajnë edhe shamponët të cilët i përdorim për ti pastruar kafshët, në këtë rast qenët.

Duhet të jeni të kujdesshëm që shmponët të jenë sa më natyral dhe pa ndonjë efekt anësor që mund ta lëndoj lëkuren apo të dëmtoj qimen e qenve.

Fatmirësisht edhe në vendin tonë kemi zgjedhje shumë të mirë sa i përket mundësisë për t’i mbajtur kafshët pastër, kjo falë kompanisë vendorë City Saa që ofron me qindra lloje të shamponeve si brenda dhe jashtë vendit.

Me një kualitet të dëshmuar City Saa ofron lloje të shumta të shamponëve për ti mbuluar të gjitha nevojat e mundshme të çdo konsumatori.

Shamponi për qenë “CASA BRAVA” është 100% natyral dhe është i përberë në mënyrë të tillë që mos të shkaktoj efekte anësorë të qenët.

Ofrohet me një paketim prej 300ML dhe jep efekt maksimal në pastërtinë e qenve, nëse përdoret rregullisht çdo dy jave, do të arrihen rezultate të mrekullueshme në pastërtinë e qenve duke i larguar të gjitha insektet e ndryshme qe mund të infektohen qenët me to, vetëm pas tri larjeve.

Së bashku më shamponin mund të shërbeheni edhe me palloma ekstra “Pet Wipes” të cilat shërbejnë për pastrime të shpejta dhe të pjesëve më delikate si fytyra, veshët, apo edhe shputat e kafshëve.

Shto kujdes në pastërtinë e qenve, shërbehu me shamponet më të mirë në vend “CASA VRAVA” të prodhuar nga City Saa!