Veteranët e Dukagjinit protestojë lidhur me publikimin e listave të veteranëve mashtrues

Veteranët e Dukagjinit protestojë lidhur me publikimin e listave të veteranëve mashtrues

Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), të rajonit të Dukagjinit kanë protestuar sot para Pallatit të Drejtësisë.

Kjo protestë sipas organizatorëve që ka qenë OVL e UÇK-së, thuhet se është mbajtur kundër padrejtësisë që po i bëhet luftës së shenjtë të UÇK-së.

Kujtojmë se së fundi në opinion është ngritur tema e veteranëve të rremë dhe atyre që përfituan jashtëligjshëm nga ky status.