Mbi 300 mijë euro kesh – “paratë e thata” të presidentit

29.11.2017 23:25
Mbi 300 mijë euro kesh – “paratë e thata” të presidentit

Presidentit i kanë dalë paratë në bankë, nga shitja e shtëpisë në vitin 2016. Atë e kishte blerë Rrahim Pacolli dhe kishte deklaruar se ka kushtuar 360 mijë euro.

Por deri në vitin 2017, presidenti nuk e kishte deklaruar këtë shumë si para të gatshme. Këtë e ka bërë në deklarimin e pasurisë në vitin 2017, raporton Insajderi.

Presidenti ka blerë veturë “Audi” – Zonja e Parë mbetet pa “Passat”

Presidenti ka deklaruar 290 mijë euro para të gatshme nga shitja e shtëpisë dhe 16 mijë e 373 euro e 39 cent nga të ardhura të tjera. Gjithsejtë bëjnë 306 mijë e 383 euro, raporton Insajderi.

Zonja e Parë e Kosovës, Lumnije Thaçi, sipas deklarimit të presidentit ka 18 mijë euro të hyra vjetore si profesoreshë në Universitetin Fama, por sa para i ka të kursyera nuk ka treguar. Ndërsa Thaçi si president merr afro 32 mijë euro pagë vjetore dhe afro 9 mijë euro meditje.

 

Ka disa dallime në deklarimin e pasurisë së paluajtshme të presidentit nga vitin 2016 në vitin 2017.

Kjo është pasuria e paluajtshme e presidentit në vitin 2016.

Ndërsa kjo është pasuria e paluajtshme e presidentit në vitin 2017.