Mbledhje në ditë feste – Vendoset data e mbledhjes së ardhshme të dy Qeverive

Mbledhje në ditë feste – Vendoset data e mbledhjes së ardhshme të dy Qeverive

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka zhvilluar një takim me zv/kryeministrin e parë dhe ministrin e Jashtëm të Kosovës, Behgjet Pacollin.

Përmes një fotoje të postuar në rrjetin social në Facebook, Rama shkruan se mbledhja e dy qeverive do të mbahet në Korçë më 27 nëntor dhe më 28 nëntor dy qeveritë do të jenë në Vlorë për Flamurin.

“Me zv/kryeministrin dhe ministrin e Jashtëm të Kosovës pas një takimi ku dakorduam dhe mbledhjen e dy qeverive. Korçë 27 nëntor 28 në Vlorë për flamurin”, shkruan kryeministri Rama.

Me ZvKm&Ministrin e Jashtëm të Kosovës pas një takimi ku dakordësuam dhe mbledhjen e dy qeverive.Korçë 27 nëntor?28 në Vlorë për flamurin?? https://t.co/OpNZUCWOiT

Posted by Edi Rama on Thursday, 14 September 2017