Mbretëresha Elizabeta do të kalojë Krishtlindjet larg nga pjesa tjetër e familjes

Mbretëresha Elizabeta do të kalojë Krishtlindjet larg nga pjesa tjetër e familjes

Mbretëresha do të reflektojë mbi vështirësitë e pandemisë, pasi ajo dhe Duka i Edinburgut kalojnë ditën larg nga familja e tyre.

Ata do të festojnë Krishtlindjet në Windsor Castle dhe jo Sandringham, siç është tradita e tyre e zakonshme.

Familja Mbretërore zakonisht kalon ditën së bashku, por nuk do ta vizitojnë njëri-tjetrin këtë vit për shkak të kufizimeve.

Fjalimi i saj i Ditës së Krishtlindjes do të transmetohet në orën 15:00.

Mbretëresha, 94, dhe Princi Philip, 99 vjeç, kanë jetuar në Kalanë Windsor gjatë pandemisë me një staf të vogël shtëpie./Insajderi.com

BBC News