Mbrojtja e Shalës: S’kemi hasur në probleme në bashkëpunim me prokurorinë

Mbrojtja e Shalës: S’kemi hasur në probleme në bashkëpunim me prokurorinë

Mbrojtja e ish-eprorit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Pjetër Shalës, ka deklaruar në seancën e së hënës në Hagë se “s’kanë pasur problem në bashkëpunim me prokurorinë”.

Këtë e thanë në lidhje me procesin e nxjerrjes së materialeve të deritanishme për këtë proces gjyqësor.

Më 11 qershor janë marrë dokumentet e nevojshme, sipas avokatit Jean-Lous Gillisen.

“Procesi i nxjerrjes së materialeve është zhvilluar dhe ka ecur pa probleme fare, me dashamirësi do ta theksoja këtë aspekt. Na është konfirmuar se nxjerrja e materialeve sipas një rregulle, është plotësuar. Kemi kërkuar sqarime në disa video ku përfshihet i akuzuari”, pohoi ai.

Shala nga Dhomat e Specializuara akuzohet për “krime lufte”.

Ai është arrestuar me 16 mars të këtij viti. /Insajderi.com