Mbyllen Iute Credit dhe Monego – ja çfarë do të ndodhë me kreditorët

Mbyllen Iute Credit dhe Monego – ja çfarë do të ndodhë me kreditorët

Banka Qendror e ka Kosovës ka marrë vendim të mbyll dy institucione mikrofinanciare: Iute Credit dhe Monego.

Lajmi është bërë i dijshëm nga vetë Banka Qendrore në një konferencë të jashtëzakonshme për media.

Por çfarë do të ndodh më kreditorët?

“Kreditë do t’i kthejnë te likuidatori, i cili do të jetë përgjegjës për krejt këtë proces”.

Likuidatori caktohet nga Banka Qendrore e Kosovës, dhe bazuar në marrëveshjet paraprake paratë e kreditorëve rrjedhimisht shkojnë në BQK./Insajderi.com

LAJMI I FUNDIT: BQK mbyll dy institucione mikrofinanciare në Kosovë