Mbyten dy persona në Durrës – deti me dallgë

Mbyten dy persona në Durrës – deti me dallgë

Një mjet lundrues është përplasur nga dallgët në Gjirin e Lalzit dhe për pasojë drejtuesi i këtij mjeti, Besmir Margjekaj, ka mbetur fillimisht i plagosur.

Ai është dërguar për të marrë ndihmën mjekësore në spitalin e Durrësit, nga ku fatkeqësisht ka ndërruar jetë.

Po në Durrës, shtetasja N.T., rreth 50 vjeçe, banues në Tiranë, është futur në det dhe nuk është ndjerë mirë, ajo është nxjerrë nga pushuesit dhe është transportuar në Spitalin Rajonal Durrës, ku ka ndërruar jetë, dyshohet për shkak të problemeve shëndetësore.

Ndërkohë, dy pushues, njëri prej të cilëve fëmijë, kanë rrezikuar të mbyten si pasojë e dallgëve të mëdha.

Në Velipojë, një 28-vjeçar nga Kosova është shpëtuar nga roja i plazhit. Ndërsa një fëmijë është shpëtuar në zonën e Ujit të Ftohtë.