Mësohet data kur LDK do e zgjedh kryetarin e saj

Mësohet data kur LDK do e zgjedh kryetarin e saj

Më 3 gusht do të mbahet Kuvendi Zgjedhor i Lidhjes Demokratike të Kosovës, shkruan Insajderi.

Kjo është vendosur sot nga kryesia e LDK-së.

Në  njoftimin e lëshuar nga LDK, thuhet se ndërkohë të gjitha organet e LDK-së do të përmbyllin përgatitjet e nevojshme për mbarëvajtjen e Kuvendit.

“Kuvendi i LDK-së do të ketë karakter solemn ku do të rikonfirmohet puna dhe performanca e LDK-së, fuqia politike dhe lidhja e fuqishme tridhjetëvjeçare e LDK-së me popullin e Kosovës”, thuhet në njoftimin e kësaj partie.

Lidhja Demokratike e Kosovës gjatë zgjedhjeve të brendshme në degë dhe nëndegë është përballur me polemika, përleshje e deri në rrahje fizike me karrige./Insajderi/