Më 5 mars seanca për Salih Mustafën

Më 5 mars seanca për Salih Mustafën

Seanca e radhës për ish-eprorin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mustafa, do të zhvillohet më 5 mars.

Këtë e ka bërë të ditur Gjykata Speciale përmes kalendarit të saj.

Seanca do të fillojë nga ora 11:00 dhe do të trajtohet ecuria  e çështjes.

Salih Mustafa është vet-deklaruar i pafajshëm nga të gjitha akuzat me të cilat ngarkohet. /Insajderi.com