Me çfarë biznese merret kosovari i lidhur me oligarkë në Rusi, dhe çfarë biznese ka regjistruar ai në Kosovë?

Me çfarë biznese merret kosovari i lidhur me oligarkë në Rusi, dhe çfarë biznese ka regjistruar ai në Kosovë?

Biznesi kosovar ka biznese në Rusi, me të ardhurash shumë të majme.

InDoks për herë të parë zbulon fushën biznesore në të cilën operon Halit Sahitaj dhe çfarë biznesesh ai ka regjistruar në Kosovë.

Dokumentarin e plotë mund ta gjeni këtu.

InDoks edhe më herët kishte raportuar për këtë figurë të botës së biznesit e i dyshuar edhe si mafioz, por në këtë dokumentar do të sjellim një profil krejt tjetër të tij. Me krejt lidhjet që i ka me botën e krimit. Me botën e politikës. Spiunazhit ndërkombëtarë. Është një histori e madhe që sillet rreth një grupi të vogël, por të fuqishëm njerëzish.