“Më deshe edhe kur s’kisha para, jam shërbëtori yt” – deputeti kosovar befason me dedikimin për bashkëshorten

“Më deshe edhe kur s’kisha para, jam shërbëtori yt” – deputeti kosovar befason me dedikimin për bashkëshorten

Labinot Tahiri ka tërhequr vëmendjen me një postim ndryshe sot, më privat, që i kushtohet bashkëshortes së tij Hana.

Ndryshe nga postimet politike apo ato humaniste që jemi mësuar të bëjë gjithnjë, këtë herë Labi është ndalur për të falenderuar partneren e tij që e do dhe e ka dashur edhe kur ai nuk ishte aq i pasur sa sot.

Labi shprehet se edhe sikur të mos kenë më para të nesërmen, të paktën do të kenë humanizmin dhe dashurinë:

“Qëndrueshmëria në jetë, vlen më shumë se sa pasuria dhe letrat me vlerë??. Për faktin që jetojmë të fortë si familje, kjo u bë se deshi Zoti , dhe ti më deshe edhe kur nuk kisha?( Lekë)

Prandaj, isha dhe jam shërbëtori yt sikurse i shumë njerëzve, i pa ndryshuar asnjëherë: edhe kur bëra karriere, edhe kur i bëmë pak lekë??? Edhe sikurse mos të kemi nesër, humanizmin e kemi dhe i takojmë të dy, se sa kam dhënë unë në jetë, ke dhënë edhe ti( HANA) ?

Ne nuk ndryshuam dhe JEMI NJË✊??⭐️ Dize Dize Dize”