“Më duket absurde”, Evi Reçi irritohet me gazetarin dhe largohet nga intervista

“Më duket absurde”, Evi Reçi irritohet me gazetarin dhe largohet nga intervista

Kamera e fshehtë e rradhës nga “Thumb On” është për moderatoren Evi Reçi.

Në një promo të publikuar në llogaritë sociale të RTV Ora, gazetari Ronaldo Sharka i Thumb On shihet të ketë ftuar për një intervistë moderatoren dhe këngëtaren e njohur, Evi Reçi.

Kjo e fundit ka rënë në kurthin e kameras së fshehtë. Evi shihet të jetë e inatosur me gazetarin gjë të cilën e quan absurde, e në fund shihet të ngrihet e të ikë nga intervista.