“Më ke fut gocën në punë”, gruaja puth duart kryeministrit Rama

“Më ke fut gocën në punë”, gruaja puth duart kryeministrit Rama

Kryeministri Edi Rama është përballur me një grua të emocionuar nga fakti që vajza i ishte punësuar.

Teksa Rama vizitoi familjet e prekura nga tërmeti në Shijak gruaja e ndaloi vetëm për ta falenderuar dhe për t’i puthur dorën.

“Se më kë futur gocën në punë. Jam shumë mirënjohëse. Kishte një fëmijë jetim, por kam shumë besim tek ju. E di që nuk keni çfarë të bëni sepse kjo është një gjë e natyrës,”– tha ajo dhe i puthi dorën.

Ndërkohë kryeministri iu përgjigj duke i thënë se ajo s’kishte pse mundohej për kaq gjë.

“Kaq kishte ti, mos na humb kohën me këto gjëra, vazhdo tani,”- tha ai.- Video