Me më pak se një litër, Nissan Qashqai shkon nga Prishtina në Ferizaj

Me më pak se një litër, Nissan Qashqai shkon nga Prishtina në Ferizaj

Ajo që është menduar si e pabesueshme, në fakt po del të jetë shumë e mundur dhe atë nga një prej crossoverëve më të mirë në Evropë – Nissan Qashqai.

Është distributori i autorizuar i Nissan për Kosovë, Auto Mita, që ka realizuar një test interesant për matjen e konsumit të karburantit – i pari i këtij lloji në vendin tonë.

Nga pika e HIB Petrol në Prishtinë është mbushur Nissan Qashqai me karburant dhe është testuar për shpenzimet deri në pikën e HIB Petrol në Ferizaj.

Rezultati ka qenë i jashtëzakonshëm, duke habitur të gjithë.

Për 25.9 kilometra, Nissan Qashqai harxhoi vetëm 0.93 litra.

Kosto e këtij udhëtimi nga Prishtina në Ferizaj ka qenë vetëm 1.04 euro.

Sa litra karburant prej Prishtinës në Ferizaj, me Qashqai?

Sa litra karburant nevojiten për të udhëtuar nga HIB në Prishtinë – HIB në Ferizaj me Nissan Qashqai? ?Komentoni më poshtë sa litra mendoni, ai që gjen përgjigjen e saktë apo më të afërt do të fitojë 20Eur ⛽ në HIB Petrol Official.Video e plotë me përgjigjen e saktë publikohet nesër. #Nissan #AutoMita

Gepostet von Nissan Kosova – Auto MITA am Donnerstag, 21. März 2019