Më në fund, ky klub i Superligës i del në mbështetje Agim Ademit

Më në fund, ky klub i Superligës i del në mbështetje Agim Ademit

Kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës Agim Ademi, kohëve të fundit është sulmuar në publik për favorizim të Prishtinës, në raport me klubet tjera dhe për parregullsi të tjera në menaxhim të FFK-së.

Klubit i fundit që ka akuzuar FFK-në është Drenica, e cila në reagimin e saj thuhet se ështëdëmtuar nga gjyqtarët dhe ka kërkuar të dijë arsyejet e mos transmetimit të ndeshjes live nga Supersporti, më shumë në Insporti.com