Me not drejt shpëtimit, emigranti hidhet në det

Me not drejt shpëtimit, emigranti hidhet në det

Një emigrant është hedhur në det për ti shpëtuar anijes së Rojeve Bregdetare libiane dhe ka arritur me not anijen tregtare Vos Triton, që ndodhej aty pranë.

Ngjarja ka ndodhur në brigjet veri-afrikane.

Pamjet janë xhiruar në bordin e një avioni civil të monitorimit Moonbird, që drejtohet nga Ojq gjermane Sea Watch. Më vonë burri në arrati u arrestua nga autoritetet libiane.