“Më shau me rob’ shpie” – Zyrtari i Prokurimit në Prizren rrëfen përleshjen me asamblistin e PDK-së

Nezir Rexhepi thotë se rreth 30 metra afër shtëpisë së tij në Prizren, teksa po shkonte në punë, u kacafyt me asamblistin e Partisë Demokratike të Kosovës, Getoar Besimin. Zyrtari i Prokurimit në Komunën e Prizrenit, në një bisedë telefonike me Insajderin, u shpreh se kacafytjen mes tij dhe Getoar Besimit e inicioi ky i … Continue reading “Më shau me rob’ shpie” – Zyrtari i Prokurimit në Prizren rrëfen përleshjen me asamblistin e PDK-së