Me tepihë të kuq dhe plot vajza – kështu pritën futbollistët anglezë në Kosovë

Me tepihë të kuq dhe plot vajza – kështu pritën futbollistët anglezë në Kosovë

Kosovarët vazhdojnë të t’i mahnisin anglezët me pritjen.

Kjo u dëshmua edhe sonte në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”.

Pas zbritjes së lojtarëve të Kombëtares së Anglisë, vajzat kosovarë kanë mikëpritur ata në mënyrën më të mirë.

Me buqetë të luleve në dorë, dhe në tepihinë e kuq e me buzëqeshje në fytyrë ato pritën djemt e kombëtarës së Anglisë sapo arritën në Kosovë.

Gepostet von Prishtina International Airport – Adem Jashari am Samstag, 16. November 2019