Mediet suedeze “përplasen keq” për të ardhmen e Asanit

Mediet suedeze “përplasen keq” për të ardhmen e Asanit

Pandemia Covid19 ka bërë që kampionatet evropiane të pezullohen dhe ende nuk është vendosur se kur do të rifillojnë, edhe pse përpjeket janë duke u bërë në bashkëpunim me UEFA. Në Suedi kampionati është pezulluar dhe sipas raportimeve të fundit, pritet që të fillojë në muajin qershor.

Futbolli evropian përveq që është pezulluar, tashmë është duke u futur edhe në krizë financiare për shkak të pandemisë. Në Suedi, futbollisti shqiptar Jasir Asani është pjesë e klubit të madh AIK, më shumë në Insporti.com.