Mediumi i madh zviceran me shkrim interesant për Kosovën

Mediumi i madh zviceran me shkrim interesant për Kosovën

Me numrin e futbollistëve në kategorinë e parë dhe të dytë të futbollit zviceran, Kosova mund të kompletojë thuajse një skuadër, shkruan mediumi zviceran “Blick”.më shumë në Insporti.com.