Mediumi zviceran shkruan për skandalin e madh në Formula 1

Mediumi zviceran shkruan për skandalin e madh në Formula 1

Renault raportohet se ka përdorur – ndoshta jo vetëm të dielën e kaluar në Suzuka – një sistem ilegal të frenimit, shkruan “Blick”.

Kjo çështje është interesante dhe e madhe për ekipin e akuzuar të Renaultit sepse nëse francezët shpallen fajtorë nga FIA, atëherë rrezikojnë një humbje të madhe të imazhit.