Meghan Markle flet për dhimbjen e dështimit të shtatëzanisë

Meghan Markle flet për dhimbjen e dështimit të shtatëzanisë

Dukesha e Sussex ka zbuluar se ajo kishte një abort në korrik, duke shkruar në një artikull dhe duke përshkruar ndjenjën si “një hidhërim pothuajse të padurueshëm”.

“Unë e dija, ndërsa shtrëngoja fëmijën tim të parëlindur, se po humbja të dytin”, tha Meghan në një pjesë për New York Times.

Ajo vazhdoi të përshkruajë se si ajo pa “zemrën e burrit tim duke u thyer ndërsa ai u përpoq të më ngushëllonte përderisa unë po humbja toruan”.

Meghan shkroi se “humbja dhe dhimbja kanë pllakosur secilin prej nesh në vitin 2020”.

39-vjeçarja tregoi përvojën e saj për të nxitur njerëzit që “të angazhohen për të pyetur të tjerët, a jeni mirë?” gjatë festës së Falënderimeve në SH.B.A.

Një burim i afërt me dukeshën konfirmoi për BBC se ajo aktualisht është mirë me shëndet.

Çifti kërkoi kohë për të përpunuar atë që ndodhi në korrik dhe, pasi arriti të vlerësonte se sa është aborti i zakonshëm, ata donin të flisnin për këtë publikisht, shtoi burimi./Insajderi.com

BBC News