Meghan Markle rrëfehet lidhur me shëndetin e saj mendor

Meghan Markle rrëfehet lidhur me shëndetin e saj mendor

Meghan Markle, Dukesha e Sussex, u shpreh që ajo kishte qenë “personi më i kritikuar” në planet  dhe se si e gjithë kjo ka ndikuar në shëndetin e saj mendor – në një podcast të organizuar nga pesë adoleshentë të Kalifornisë.

Markle dhe burri Princ Harry, Duka i Sussex, ishin të ftuar në “Teenager Therapy” për të Ditën Botërore të Shëndetit Mendor. Ata ofruan të bënin paraqitjen pasi lexuan për podkastin në Neë York Times.

“Më thanë që në vitin 2019 isha personi më i kritikuar në të gjithë botën – mashkull apo femër”, u tha ajo studentëve të shkollës së mesme. “Për tetë muaj të kësaj, unë nuk isha as e dukshme. Unë isha në leje lindjeje, por njerëzit vazhdonin të shkruanin gjërat më të këqija për mua. Nuk ka lidhje nëse jeni 15 apo 25, nëse njerëzit thonë gjëra për ju që nuk janë të vërteta, ajo që i bën shëndetit tuaj mendor dhe emocional, është e dëmshme. ”

Markle tha se të mbajturit e ditarit e ndihmon atë të përballet me publicitetin negativ dhe të qenit nënë e re.

“Të mbajturit ditar është një gjë shumë e shëndetshme dhe e fuqishme,” tha ajo. “Kjo më lejon të reflektoj se nga kam ardhur.”/Insajderi.com

Burimi: Page Six